Γεωμετρικά σκουλαρίκια με σύρμα


Γεωμετρικά σκουλαρίκια με σύρμα

Γεια σας! Στο σημερινό βίντεο φτιάχνουμε εύκολα γεωμετρικά σκουλαρίκια με σύρμα! Είναι τόσο απλά και μίνιμαλ ώστε να μπορείς να τα φοράς κάθε μέρα και δεν χρειάζονται τρομερές κατασκευαστικές ικανότητες για να τα φτιάξεις! Ακόμα κι αν δεν έχεις ξανά ασχοληθεί με την κατασκευή κοσμημάτων, νομίζω αυτά τα σκουλαρίκια είναι το τέλειο παράδειγμα για να κάνεις το πρώτο σου εγχείρημα!


Θα χρειαστείτε:
0,8 mm σύρμα (που δεν οξειδώνεται)
πενσάκια κατασκευής κοσμημάτων
κοπτάκι
λίμα
σφυράκι
κουμπώματα


Για την αναλυτική διαδικασία μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο.Αν σου άρεσε το σημερινό βίντεο κάνε εγγραφή στο κανάλι μου και πάτησε το καμπανάκι για να ειδοποιείσαι για κάθε νέο βίντεο που ανεβαίνει!


Όπως είδατε η διαδικασία είναι πολύ απλή! Με τη βοήθεια ενός σφυριού αφού σχημάτισα το κάθε σκουλαρίκι, έκανα την επιφάνεια του φλατ. Κανονικά αν θες να ακολουθήσεις αυτή τη διαδικασία, πρέπει να χρησιμοποιήσεις ειδικό σφυρί για κοσμήματα, ώστε να μη σου σχηματίσει διάφορα “χτυπήματα” πάνω το σύρμα, εκτός κι αν αυτό είναι το αποτέλεσμα που θες να πετύχεις.

Εμένα μου αρέσει αυτή η όψη του σφυρήλατου, γιατί πιστεύω δίνει μια ωραία υφή πάνω στο σκουλαρίκι και το κάνει πιο ιδιαίτερο. Έτσι το σφυράκι και η επιφάνεια που χρησιμοποίησα ήταν ότι πρέπει για να το πετύχω. Οπότε πράξτε ανάλογα με τα δικά σας γούστα. Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να φτιάξουμε και άλλα σχέδια αλλά και δαχτυλίδια όπως σας είχα δείξει σε αυτό και αυτό το post.


Γεωμετρικά σκουλαρίκια με σύρμα


Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας σε Instagram και Twitter για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes