February Favorites


Γεια σας! Επέστρεψα μετά από καιρό με τα αγαπημένα του μήνα! Ύστερα από ένα μικρό και αναγκαίο διάλειμμα, που προέκυψε για διάφορους λόγους πριν μερικούς μήνες απ' το blog, επηρέασε και αυτήν εδώ τη στήλη που έχω να ανανεώσω καιρό! Σήμερα λοιπόν όπως θα είδατε και από τον τίτλο θα μοιραστώ μαζί σας τα αγαπημένα του Φεβρουαρίου! Ο Φεβρουάριος για εμένα και ειδικά για το blog ήταν ένας μήνας γεμάτος αγάπη! Μέσα απ' το #FebInLove Blog Challenge που διοργάνωνα μοιράστηκα μαζί σας τα “αγαπημένα” μου και επειδή θα έλεγα ήμουν πιο ενεργή στο διαδίκτυο, ανακάλυψα πολλές πηγές έμπνευσης και με πολύ χαρά θα σας μιλήσω για αυτές σήμερα! Ας ξεκινήσουμε!

Σας έχω αναφέρει ξανά πως στην αρχική μου στο YouTube βρίσκω πολλά προτεινόμενα βίντεο απ' την Κορέα, εξαιτίας των σειρών και ταινιών που παρακολουθώ κατά καιρούς. Σε μια εκπομπή τους λοιπόν με πολύ πρωτότυπο consept, πηγαίνουν άνθρωποι από διάφορους επαγγελματικούς χώρους και οι καλεσμένοι τους πρέπει να μαντέψουν αν ξέρουν να τραγουδάνε καλά ή όχι. Ένας απ' τους "διαγωνιζόμενους" αυτή την φορά ήταν ο Bigman, ένας beatboxer που έχει εμφανιστεί ακόμα και στο αμερικάνικο show της Ellen DeGeneres. Προσωπικά δεν είχα ιδέα ότι το betboxing έχει εξελιχθεί τόσο, μόλις ακούσετε θα καταλάβετε! (Ενεργοποιείστε τους υπότιτλους για να καταλάβετε τι λένε.)

Μέσα απ' το blog challenge αυτού του μήνα είχα την χαρά να γνωρίσω ένα ακόμη blog που δεν γνώριζα. Στο ψυχής κατάθεση η Χρύσα μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις της και μας παροτρύνει να εκφραζόμαστε ελεύθερα και αληθινά μέσα απ' το γράψιμο.

Την “δική της” ιστορία αγάπης μοιράστηκε μαζί μας η Χαρά απ' το blog Jiubilo μέσα στα πλαίσια του challenge της Άλκηστης απ' το Little Hope Flags. Υπέροχη και πρωτότυπη ιστορία που θα μπορούσες να την δεις γραμμένη και εικονογραφημένη σε παιδικό βιβλίο!

Τελευταία ανακάλυψα πόσο όμορφο και σύγχρονο μπορεί να δείξει το κέντημα μέσα από τυχαίες προτάσεις στην αρχική μου στο Pinterst. Δεν γνώριζα βέβαια ότι μπορεί να πάρει τέτοιες διαστάσεις! Έτσι μπορείτε να καταλάβετε τον ενθουσιασμό μου όταν γνώρισα τον λογαριασμό @miss_little_button μέσα απ' το blog Crafty Details και την πολύ όμορφη συνέντευξη αυτών των κλωστοκεντημένων ζωγραφιών που έδωσε η δημιουργός τους.

Αυτό το κανάλι είναι η τρίτη φορά που σας το παρουσιάζω στο blog. Την πρώτη μέσω ενός βίντεο που είχα βρει στο facebook που είχε ανέβει από έναν άλλο λογαριασμό. Την δεύτερη στα αγαπημένα μου κανάλια στο YouTube. Αυτή είναι η τρίτη! Και πως να μην είναι δηλαδή όταν ανακάλυψα το κανάλι της μέσα στον Φεβρουάριο;! Εκτός από τα υπέροχα βίντεο που ανεβάζει είναι αξιοθαύμαστη και η ιστορία της! Είναι μια κοπέλα που την μεγάλωσαν οι παππούδες της όταν έμεινε ορφανή. Σε ηλικία 14 χρονών μετακόμισε στην πόλη για να δουλέψει σαν σερβιτόρα όταν πέθανε ο παππούς της. Αργότερα έγινε dj με σκοπό να βγάζει περισσότερα χρήματα για να μπορεί να βοηθάει την γιαγιά της οικονομικά. Δυστυχώς λίγα χρόνια μετά η γιαγιά της αρρώστησε και εκείνη αποφάσισε να εγκαταλείψει την ζωή της στην πόλη ως dj, να γυρίσει πίσω στο χωριό για να φροντίζει την γιαγιά της. Από τότε μοιράζεται την ζωή της εκεί από ένα χωριό στην Κίνα και παρουσιάζει διάφορα πράγματα που φτιάχνει με παραδοσιακό τρόπο.

Άλλο ένα κανάλι με σπουδαίο μήνυμα και ιστορία που θα σε εμπνεύσει! Το ανακάλυψα μόλις λίγες μέρες πριν. Ο Roy σε ηλικία 15 χρονών παράτησε το σχολείο, αφού ένα χρόνο νωρίτερα είχε δεχτεί πρόταση από μια μεγάλη διαφημιστική εταιρεία να δουλέψει για αυτήν. Λίγο αργότερα παρόλο που ήταν επικεφαλής του τμήματος βίντεο σε μια διεθνή εταιρεία υψηλής τεχνολογίας και είχε την δυνατότητα να κάνει βίντεο ακόμα και για την Disney, δεν ήταν ικανοποιημένος οπότε έφυγε. Αυτό τον οδήγησε στην δημιουργία του δικού του project “100% Roy Adin” όπου μέσα απ' τις ικανότητες του στα special effects και στο video editing δημιουργεί περιεχόμενο για αυτοβελτίωση και για να εμπνεύσει το κοινό του να είναι ο εαυτός τους.

Πως θα σου φαινόταν να έβγαινες φωτογραφία με τον μελλοντικό ή παρελθοντικό εαυτό σου; Ο λογαριασμός @ardgelinck στο Instagram κάνει ακριβώς αυτό! Κάνει Photoshop celebrities με τους εαυτούς τους σε μικρότερη ηλικία! Ενδιαφέρον και πρωτότυπο ε;


Αυτά ήταν τα αγαπημένα του Φεβρουαρίου και ελπίζω να σας ενέπνευσαν όπως και μένα!


Να περνάτε όμορφα!

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes