Beauty Gadgets που αξίζει να αγοράσεις

Beauty Gadgets που αξίζει να αγοράσεις

Τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται κατά καιρούς πολλά beauty gadgets που υπόσχονται με την χρήση τους, ένα πιο υγιές, τονωμένο και χωρίς ατέλειες δέρμα. Στην ουσία πρόκειται για μικροσυσκευές οι οποίες ύστερα από εντατική χρήση στην ρουτίνα περιποίησης σου, θα κάνουν το δέρμα σου να φαίνεται στα καλύτερα του. Αφού άλλες από αυτές βοηθούν στον βαθύτερο καθαρισμό του δέρματος και στην απολέπιση, άλλες στην πιο αποτελεσματική απορρόφηση των προϊόντων απ' την επιδερμίδα σου, ενώ άλλες στην σύσφιξη του δέρματος και την εξαφάνιση των ρυτίδων.


Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά ποια είναι τα beauty gadgets που αξίζει να αγοράσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις του δέρματος σου και με βάση το αποτέλεσμα που θες να πετύχεις.

Στην ουσία είναι ένα εργαλείο που περιέχει πάνω του 1-2 rollers (συνήθως ένα μεγαλύτερο και ένα μικρότερο) από μια ημιπολύτιμη πέτρα ή κρύσταλλο. Όλες οι ημιπολύτιμες πέτρες και οι κρύσταλλοι, πιστεύεται ότι έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Ανάλογα με το χρώμα της πέτρας αλλάζει και η θεραπευτική ιδιότητα του Face Roller. Το χρησιμοποιείς κάνοντας μασάζ στο πρόσωπο με ανοδικές κινήσεις, αφού έχεις απλώσει μια μικρή ποσότητα κάποιου ελαίου. Βοηθάει στην χαλάρωση των μυών και στην τόνωση των αιμοφόρων αγγείων απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές. Αποβάλλει τις τοξίνες και απομακρύνει το πρήξιμο κινώντας την λέμφο, με αποτέλεσμα να κάνει το δέρμα να δείχνει νεανικό και φρέσκο.


 SHOP THE PRODUCT 


Μια συσκευή καθαρισμού προσώπου είναι απαραίτητη σε κάθε ρουτίνα περιποίησης, αφού καθαρίζει την επιδερμίδα πιο αποτελεσματικά απ' τον καθαρισμό προσώπου με τα χέρια. Συνήθως έχουν αποσπώμενες κεφαλές με μαλακά τριχίδια, οι οποίες περιστρέφονται και ταυτόχρονα με τον καθαρισμό κάνουν μασάζ και μια ελαφριά απολέπιση. Εναλλακτικά υπάρχουν παρόμοιες, μη αυτόματες βούρτσες καθαρισμού προσώπου, όπου όλη αυτή η διαδικασία γίνεται χειροκίνητα αφού δεν είναι ηλεκτρονικές.


 SHOP THE PRODUCT Με τέτοιες συσκευές μπορείς να εφαρμόζεις τις κρέμες περιποίησης σου. Η ιδιότητα τους είναι ότι κάνοντας μασάζ βοηθάνε το προϊόν να εισχωρήσει στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας σου αφού ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή του προσώπου. Ταυτόχρονα με την χρήση τους βοηθούν στην εξαφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και στη σύσφιξη του δέρματος, κάνοντας το πρόσωπο να φαίνεται πιο νεανικό και τονωμένο.


 SHOP THE PRODUCT Αν έχεις συνηθίσει να πειράζεις το πρόσωπο σου για να απομακρύνεις τα σπυράκια, τουλάχιστον κάντο σωστά! Αυτό το εργαλείο είναι ιδανικό για την αφαίρεση άσπρων στιγμάτων και σπυριών απ' την επιδερμίδα. Απλά το τοποθετείς πάνω στο σπυράκι και πιέζοντας αυτό βγαίνει προς τα έξω.


 SHOP THE PRODUCT Μια συσκευή μασάζ προσώπου που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την όψη της επιδερμίδας, συσφίγγει το δέρμα, μειώνει το πρήξιμο και τα σημάδια γήρανσης. Βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα των προϊόντων περιποίησης. Είναι κατάλληλο για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.


 SHOP THE PRODUCT Αυτές οι συσκευές καθαρισμού προσώπου είναι μικρές στο μέγεθος και βοηθάνε στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας, κάνοντας ελαφρύ μασάζ με την βοήθεια των μαλακών “τριχιδίων” από σιλικόνη. Βοηθάνε στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων απ' την επιδερμίδα και μειώνουν την εμφάνιση των πόρων.


 SHOP THE PRODUCT Το μασάζ με ράβδους κρυστάλλων μπορεί να αναζωογονήσει την επιδερμίδα αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να απελευθερώνονται οι τοξίνες και να ηρεμούν οι φλεγμονές. Με εντατική χρήση το δέρμα δείχνει πιο φωτεινό και ζωντανό.


 SHOP THE PRODUCT Πρόκειται για μια επαναστατική συσκευή με μικροακίδες την οποία κυλάς πάνω στην επιδερμίδα. Βοηθά στην απολέπιση του δέρματος, ενισχύει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και την ιδιότητα του δέρματος να απορροφά και να επεξεργάζεται δραστικά συστατικά με τη βοήθεια των μικρών βελόνων που διεγείρουν την επανόρθωση του δέρματος. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με κάποιον ορό, βοηθώντας έτσι στην αύξηση της σφριγυλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος, στην εξάλειψη των λεπτών γραμμών και στη μείωση των ρυτίδων, στην εξομάλυνση των δυσχρωμιών, στην μείωση των ουλών από ακμή κ.α.


 SHOP THE PRODUCT Ένα χρήσιμο gadget που μπορεί να σε σώσει είναι το συγκεκριμένο. Όπως λέει και το όνομα του βοηθάει στον σχηματισμό των φρυδιών, τα οποία μπορείς να διαμορφώσεις με μία κίνηση, αφού αφαιρεί αμέσως πολλές τρίχες μαζί γλιτώνοντας σου πολύ απ' τον πολύτιμο χρόνο σου.


 SHOP THE PRODUCT Μια συσκευή μασάζ με μαύρες πέτρες τουρμαλίνης, που αναζωογονεί το πρόσωπο και κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο νεανικό.


 SHOP THE PRODUCT Άλλο ένα εργαλείο μασάζ προσώπου με κρύσταλλο, όπου κάνει contour, βοηθά στην μείωση του πρηξίματος και στην απομάκρυνση των τοξινών κάνοντας το δέρμα να φαίνεται πιο λαμπερό. Ενεργοποιεί την λέμφο και εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.


 SHOP THE PRODUCT Μια συσκευή μασάζ ακριβείας για τα μάτια, που αναζωογονεί την περιοχή των ματιών κατά τη διάρκεια του μασάζ. Μειώνει την εμφάνιση των σακουλών κάτω από τα μάτια. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τον τόνο του δέρματος μέσω του μασάζ. Μειώνει τα σημάδια κόπωσης και τους μαύρους κύκλους.


 SHOP THE PRODUCT 


Κι αν αναρωτιέσαι ακόμα πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα αυτά τα beauty gadgets δες παρακάτω για να καταλάβεις.

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes