June Bullet Journal Setup


June Bullet Journal Setup - Πως σχεδίασα το  bullet journal μου για τον Ιούνιο


Γεια σας! Λίγες μέρες έμειναν πριν το τέλος του Μαΐου και σήμερα θα σας δείξω πως ετοίμασα το bullet journal μου για τον Ιούνιο! Τον τελευταίο καιρό έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στα τροπικά φυτά και αφού μπαίνουμε σιγά σιγά στο καλοκαίρι, σκέφτηκα να προσθέσω λίγο χρώμα στην σχεδίαση αυτού του μήνα, επιλέγοντας μερικά τροπικά φύλλα να διακοσμήσουν τις σελίδες του bullet journal μου.Δείτε στο βίντεο αναλυτικά την διαδικασία που ακολούθησα για το θέμα αυτού του μήνα.Σχεδίασα τα φύλλα στην αρχική και επόμενη σελίδα, μιας και σε αυτές τις σελίδες δε θα με αποσπούν απ' το περιεχόμενο που πρόκειται να προσθέσω. Στις επόμενες σελίδες κράτησα σχετικά απλή όπως πάντα την διάταξη, σύμφωνα με όσα σας είπα στο post του προηγούμενου μήνα, για την λογική που ακολουθώ στο δικό μου bullet journal. Η μόνη αισθητή αλλαγή που έγινε ήταν στο “monthly log” επιλέγοντας μια διαφορετική διάταξη αυτήν την φορά.

Η απόπειρα που έκανα να προσθέσω χρώμα με νερομπογιές με απογοήτευσε να σας πω την αλήθεια. Γιατί ούτε τα φύλλα του bullet journal μου είναι κατάλληλα για ζωγραφική με νερομπογιές, αλλά ούτε και οι νερομπογιές είναι καλής ποιότητας, αφού είναι απλές παιδικές νερομπογιές που μπορείς να βρεις στα βιβλιοπωλεία.

Ο λόγος που επέλεξα αυτόν τον τρόπο να χρωματίσω τα φύλλα ήταν γιατί θεώρησα πως θα ήταν ο πιο γρήγορος αφού όπως σας έχω πει δε θέλω να αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο για την προετοιμασία του. Αλλά εδώ είμαστε κάθε φορά να δοκιμάζουμε και να μαθαίνουμε.

Ένας ακόμα λόγος απογοήτευσης αυτόν τον μήνα είναι η ποιότητα της εικόνας του βίντεο, κυρίως όσο αφορά την φωτεινότητα. Ακόμα δεν έχω βρει τρόπο να βιντεοσκοπώ σωστά αυτού του είδους τα βίντεο, με αποτέλεσμα να απογοητεύομαι κάθε φορά στο edit, προσπαθώντας να αλλάξω όσο το δυνατόν γίνεται τις ρυθμίσεις της φωτεινότητας, για να βγει τουλάχιστον ένα κάπως ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Όπως βλέπετε έχω αυτογνωσία, αλλά επέλεξα τελικά να το ανεβάσω το βίντεο αφού έκανα τόσο κόπο να το ετοιμάσω, γιατί καμιά φορά ισχύει το “better done than perfect”. Ελπίζω πάντως να βρω τι φταίει στις ρυθμίσεις της κάμερας ή αν επηρεάζει το φόντο του γραφείου μου το αποτέλεσμα και έτσι πρέπει να βρω μέρος να το βιντεοσκοπώ αλλού. Ίδωμεν! Μήπως έχετε εσείς καμιά ιδέα που θα με βοηθήσει;

Αυτά για σήμερα! Ελπίζω να πήρατε κάποια ιδέα για το πως να φτιάξετε το δικό σας bullet journal για τον Ιούνιο. Δεν έχω καταλήξει σε μια συγκεκριμένη σχεδίαση μέχρι στιγμής, που να με εξυπηρετεί απόλυτα, ελπίζω όμως να βρω την ιδανική με τον καιρό!

Εσείς πως θα ετοιμάσετε το bullet journal σας για τον Ιούνιο;SPREAD THE LOVE

2 σχόλια :

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes