Μην πάρεις δώρο για την ημέρα του Αγ. ΒαλεντίνουΑυτές τις μέρες όλα τα site λίγο πολύ ανεβάζουν ιδέες δώρων για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια επαναλαμβάνονται καλώς η κακώς. Οι ιδέες παραμένουν ίδιες, τα προϊόντα αλλάζουν. Έτσι λοιπόν εγώ φέτος αποφάσισα να μη σου πω να πάρεις φέτος τα κλασσικά “λουλούδια, καρδούλες και αστεράκια” για την ημέρα του Αγ. Βαλεντινου. Βασικά αυτό που θα σου πω είναι να μη πάρεις τίποτα!

Αν έψαχνες μια αφορμή να δείξεις την αγάπη σου αυτήν την ημέρα, το δώρο δεν είναι η λύση που ψάχνεις. Γιατί να είναι η μέρα αγάπης άλλη μια μέρα που προωθεί τον καταναλωτισμό και την εκμετάλλευση του καταναλωτή; Την αγάπη δεν την πιάνεις, δεν είναι κάτι χειροπιαστό, την νιώθεις με την καρδιά σου. Γιατί λοιπόν μια ένδειξη αγάπης να εκφράζεται μέσα απ' την ανταλλαγή αντικειμένων; Δηλαδή ένας που σου κάνει πολλά δώρα πάει να πει ότι σε αγαπάει περισσότερο; Η αγάπη μετριέται με τον όγκο των αντικειμένων που κάνεις συλλογή σπίτι σου απ' το αγαπημένο σου πρόσωπο; Ή μήπως πιστεύεις πως ύστερα από αρκετά χρόνια θα θυμάσαι τα δώρα που σου έπαιρνε κάποιος κι όχι τα συναισθήματα που σε έκανε να νιώσεις;

Κι απ' την άλλη σκέψου αυτό.. αν ένας άνθρωπος είχε τα πάντα τι θα του έπαιρνες; Αλήθεια τι μπορείς να πάρεις σε κάποιον που έχει τα πάντα και δεν του λείπει τίποτα; Ή αν ένας άνθρωπος δεν ήθελε τίποτα, γιατί είναι μινιμαλιστής και δεν βρίσκει το νόημα στα “δώρα” σαν αντικείμενο, τι θα έκανες σ' αυτή την περίπτωση; Και στα δύο ενδεχόμενα θα έπρεπε να σκεφτείς διαφορετικά και να βρεις κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο να “προσφέρεις”, που θα το έκανε να ξεχωρίσει απ' τα συνηθισμένα, ή απ' όσα ήδη μπορεί να έχει. Με ποιον τρόπο το δικό σου δώρο θα είναι ξεχωριστό;

Γι' αυτό λοιπόν αν πραγματικά θες να γιορτάσεις αυτήν την μέρα, κάντο δείχνοντας την αγάπη σου με τις πράξεις σου. Πέρασε ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφο σου. Οργάνωσε για αυτήν την μέρα μια εκδρομή ή μια βόλτα. Κάντε μαζί μια δραστηριότητα που τόσο καιρό θέλατε. Ή κανε του δώρο μια δραστηριότητα που ήθελε καιρό να απολαύσει. Αυτό είναι ένα δώρο που σίγουρα θα θυμάται για πάντα! Σε βάθος χρόνου κανείς δε θυμάται τα δώρα που πήρε αλλά τις όμορφες εμπειρίες και στιγμές που πέρασε με κάποιον. Κάντου λοιπόν δώρο την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του σχεδιάζοντας μια ολόκληρη μέρα “έκπληξη” για την οποία δεν θα έχει ιδέα τι θα τον περιμένει. Τα υλικά αγαθά και τα “δώρα” δεν έχουν καμία σημασία.. οι στιγμές μένουν!
Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow
SPREAD THE LOVE

3 σχόλια :

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes