Καλό μήνα!
Γεια σας! Καλό μήνα!! Τι κάνετε; Καιρό είχατε να δείτε post μου.. όχι τυχαία βέβαια, γιατί επέστρεψα ανανεωμένη! Το blog δηλαδή... Καιρό τώρα δούλευα για τη νέα εμφάνιση (καμιά 10αριά templates μετά και καμιά 50αρια logos και λίγα λέω κατέληξα σ' αυτά που βλέπετε). Σας καλωσορίζω λοιπόν και επίσημα στο νέο μου ανανεωμένο blog!! Ελπίζω να μη πάθατε σοκ μόλις το είδατε όσοι με παρακολουθείτε, γιατί καμία σχέση δεν έχει εμφανισιακά με το προηγούμενο...

Την χρειαζόταν αυτή την αλλαγή νομίζω.. εγώ βασικά. Ένας χρόνος είναι αυτός βλέπετε.. έπρεπε να τον γιορτάσω κάπως. Όσο να πεις το “βαρέθηκα” κιόλας το παλιό. Μεγάλωσε και η θεματολογία με τον καιρό και πιστεύω (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) ότι αυτή η μορφή εξυπηρετεί καλύτερα ένα blog ποικίλης ύλης όπως προέκυψε τελικά να γίνει το δικό μου. Πέρασε κιόλας ένας χρόνος blogging με πολύ έρευνα, γράψιμο και δημιουργία και φεύγουμε για τον δεύτερο με πολλές καινούριες ιδέες που περιμένουν να υλοποιηθούν!

Ξεκίνησε με αρχική ιδέα να είναι ένα DIY blog, με κατασκευές κυρίως.. Όσο περνούσε όμως ο καιρός και όσο συνήθιζα και μου άρεσε να γράφω ανακάλυψα, κι είχα την ανάγκη κιόλας αν θέλετε, να γράφω για περισσότερα πράγματα. Η βάση του παραμένει δημιουργική όμως νομίζω και προσπαθώ να επικεντρώνεται η θεματολογία στη δημιουργία.

Όπως θα είδατε (αν φαίνεται) στο logo, το νέο μου μότο είναι “Create a life you love” = δημιούργησε μια ζωή που λατρεύεις! Αυτός είναι ο σκοπός μου και με αυτόν το σκοπό θα συνεχίσω να μοιράζομαι καινούριες ιδέες και θέματα για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη! Είτε εξωτερικά στο χώρο μας, γύρω μας, πάνω μας, είτε εσωτερικά στο τρόπο που σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε τα πράγματα.

Ένα χρόνο τώρα έμαθα πολλά μέσα απ' το blogging, για το blogging, αλλά ακόμα και για τον ίδιο μου τον εαυτό! Ξεκίνησε σαν ιδέα ξαφνικά και δειλά και έγινε η καθημερινότητα μου, η κινητήριος δύναμη μου και το μέσο που με έκανε να βγαίνω ολοένα και περισσότερο έξω απ τη ζώνη της άνεσης μου. Είτε εκφέροντας απόψεις μου που δε ξέρω ποιος μπορεί να διαβάσει κι αν θα τον βρίσκουν σύμφωνο. Είτε δημιουργώντας πράγματα, που ακόμα κι αν δεν είχα όρεξη ή βαριόμουν να κάνω το οτιδήποτε, το γεγονός ότι έχω βάλει ένα πρόγραμμα και έχω δώσει μια υπόσχεση να δημιουργώ, κάθε βδομάδα και κάτι διαφορετικό, με έκαναν να συνεχίσω να το κάνω.

Και ναι περνούσα δημιουργικές περιόδους, η έμπνευση ήταν αστείρευτη! Και συνεχίζει να είναι ευτυχώς. Ναι υπήρξαν και φορές που κουράστηκα και θέλησα να χαλαρώσω, απ' το υπερφορτωμένο πρόγραμμα που η ίδια επέβαλα στον εαυτό μου, μέσα στα άγνωστα αυτά μονοπάτια του blogging. Γιατί αν παίρνεις σοβαρά ότι κάνεις και θες να είσαι συνεπής και σωστός κι έχεις και μια δόση τελειομανίας ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός. Όσοι ασχολείστε θα το καταλαβαίνετε.. πόσο μάλλον για κάποιον που όλα αυτά είναι καινούρια και θέλει-πρέπει συνεχώς να μαθαίνει πράγματα και να βελτιώνεται και κατ' επέκταση να βελτιώνει και το blog του με αυτά που μαθαίνει. Ακόμα έχω πολλά να μάθω και ακόμα μαθαίνω κάθε μέρα.

Το τελευταίο καιρό που ασχολούμουν με την αλλαγή της εμφάνισης έμαθα ακόμα περισσότερα. Δοκίμασα διάφορα templates, για ακόμα μια φορά, μέχρι να καταλήξω στο συγκεκριμένο. Έφτιαξα ένα σωρό διαφορετικά logos που αν σκεφτώ ποτέ να ασχοληθώ με την γραφιστική μπορώ να πω ότι έχω και έτοιμο portfolio. (χαχα) Πολλές μέρες, πολλές ώρες, πολύ δουλειά αλλά επιτέλους το blog μου είναι έτοιμο με δική μου διεύθυνση! Ποιος θα μου το λεγε ένα χρόνο πριν... Αλλά ακριβώς επειδή αφιερώνω πολλές ώρες για αυτό, σαν να ήταν παιδί μου ήταν μια επένδυση που ήταν αναγκαία να γίνει! Γιατί δε θα μπορούσα να σκεφτώ ότι μπορεί να ξυπνήσω μια μέρα και να μη το βρω στη θέση του, γιατί με το google ποτέ δε ξέρεις!

Θα σας φτιάξω ένα αναλυτικό ποστ για το πως μπορείτε να αγοράσετε και να βάλετε το δικό σας domain μέσα στις επόμενες μέρες.. Με παίδεψε για λίγο η διαδικασία οπότε ίσως το βρείτε χρήσιμο όποιοι σκέφτεστε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Αν και νομίζω πως αν αφιερώνεις χρόνο για το blog σου και το έχεις πάρει σοβαρά, ακόμα κι αν είναι σχετικά καινούριο πρέπει να μπεις στη διαδικασία να κατοχυρώσεις τον “χώρο” σου στο ίντερνετ όσο πιο σύντομα είναι εφικτό. Γιατί σίγουρα κάνει το blog σου να δείχνει πιο επαγγελματικό, αλλά δεν ζεις και με το φόβο μη στο κατεβάσουν. Εξάλλου το ετήσιο ποσό για να αγοράσεις το δικό σου domain name είναι αστείο.

Ήδη έχω γράψει πολλά, αλλά μετά από τόσο καιρό χρειαζόταν, όμως μου έλειψε και μένα! Χαχα Ήθελα να σας δώσω μ' αυτό τον τρόπο και μια εξήγηση για τα μη τακτικά μου posts τον προηγούμενο μήνα. Γιατί αλλιώς τα προγραμματίζεις κι αλλιώς έρχονται τα πράγματα. Μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι άνθρωπος και δε γίνεται να τα προλάβεις όλα! Για να γίνει μια δουλειά σωστά, καλύτερα να επικεντρώνεσαι σε ένα πράγμα τη φορά, αυτό κατάλαβα και αυτή τη συμβουλή θα σας έδινα. Αυτό έκανα τελικά, αποφάσισα να συγκεντρωθώ αποκλειστικά στην αλλαγή της εμφάνισης (απ' τη στιγμή που την έκανα μόνη μου) και να περιορίσω τον αριθμό των νέων αναρτήσεων, για να έχω και λιγότερα να τροποποιήσω στο τέλος. Ήδη έχουν φτάσει τα 200 περίπου, αλλά όλα στην ώρα τους είπαμε! Σιγά σιγά..

Οπότε ήρθε ο καιρός να επιστρέψουμε στους φυσιολογικούς μας ρυθμούς! Επιστρέφω με πολλές καινούριες ιδέες και πολλά DIY projects που έχω σκεφτεί εδώ και λίγο καιρό. Ήρθε επιτέλους η ώρα να πάρουν φυσική υπόσταση! Γιατί οι αλλαγές έτσι πάνε, είναι να μη πάρεις φόρα.. αλλάζεις απ' το blog, μέχρι το σπίτι σου και την καθημερινότητα σου, αλλά είπαμε.. ένα πράγμα τη φορά να παίρνουμε και ανάσα!

Αυτά ήταν τα νέα μου. Ελπίζω να σας αρέσει η νέα εμφάνιση του blog και το νέο logo.. Πείτε μου τη γνώμη σας στα σχόλια από κάτω. Και ενημερώστε με αν κάτι δε λειτουργεί σωστά.. Τα έχω τσεκάρει, αλλά μπορεί να μου έχει ξεφύγει κάτι.. Μικρές τροποποιήσεις μένουν ακόμα να κάνω και είναι όλα έτοιμα!


Καλό μήνα να έχουμε λοιπόν γεμάτο όρεξη για δημιουργία! 


Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow
SPREAD THE LOVE

6 σχόλια :

 1. Καλό μήνα!!! Υπέροχη η νέα εμφάνιση του blog σου νομίζω πως άξιζε ο κόπος!!! Καλή συνέχεια εύχομαι :)

  www.artdecorationcrafting.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλή επιστροφή και μεγειά για τη νέα εμφάνιση! Αναμένουμε τις υπέροχες ανανεωμένες ιδέες σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ πολύ!!! :) Χαίρομαι που επιστρέφω και πάλι στη blogo-ρουτίνα μου!

   Διαγραφή
 3. Καλή συνέχεια στο ανανεωμένο σου blog, δεν ήξερα πριν πως είναι γιατί τώρα μπήκα στον κόσμο του blogging, αλλά αυτή την στιγμή το βλέπω πολύ όμορφο και άξιζε ο κόπος σου. Κι εμείς ( γιατί είμαστε 2 φίλες που γράφουμε στο blog) μ 'αυτή την λογική ξεκινήσαμε, να κατοχυρώσουμε το domain κάποια στιγμή στο μέλλον! Καλημέρα!
  (αν θέλεις μπορείς να μας ακολουθήσεις στα social insta:cherry_blow_blog fb: cherry blow blog και να το επισκεφτείς είναι στην αρχή του βέβαια και θέλει αρκετή δουλειά)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και το σχόλιο! Καλή αρχή και καλή συνέχεια και σ' εσάς! :)

   Διαγραφή

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes