Πως να διαμορφώσεις το blog σου με ένα κλικ Έχεις δημιουργήσει το λογαριασμό σου στο Blogger και γεμάτος ενθουσιασμό θέλεις να του δώσεις το προσωπικό σου στοιχείο και να το φτιάξεις όπως σ' αρέσει για να ξεκινήσεις να μοιράζεσαι τα άρθρα σου. Όμως δεν ξέρεις και πολλά από σχεδιασμό ιστοσελίδων, ούτε τα βασικά για το html και γενικά για τη διαμόρφωση της πλατφόρμας του Blogger και δε χρειάζεται! Γιατί μπορείς πολύ απλά με ένα κλικ να φτιάξεις ένα όμορφο blog και με μερικά πολύ απλά βήματα να το τροποποιήσεις ανάλογα με τα γούστα σου!

Πάμε λοιπόν να δούμε πως θα το πετύχεις αυτό!


 Αρχικά πρέπει να κάνεις μια έρευνα στο google για free blogger templates. Υπάρχουν πολλές σελίδες στο ίντερνετ που σου δίνουν τη δυνατότητα να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου ένα θέμα για να εγκαταστήσεις στο blog σου.

 Αφού βρεις το θέμα που σου αρέσει, πηγαίνεις στο πρότυπο και πατάς πάνω δεξιά  Δημιουργία αντίγραφου ασφαλείας / Επαναφορά  Στη συνέχεια επιλέγεις το αρχείο που κατέβασες από τον υπολογιστή σου το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε xml μορφή.

 Πατάς μεταφόρτωση και το θέμα σου έχει επιτυχώς εγκατασταθεί στο blog σου! Τέλος το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες που βρίσκονται στο φάκελο που κατέβασες για να διαμορφώσεις πλήρως το blog σου!

 Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο το άρθρο μου. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να με ρωτήσετε στα σχόλια από κάτω!

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes