Γιατί να ξεκινήσεις ένα blog

Γιατί να ξεκινήσεις ένα blog


Να γίνεις blogger ή όχι; Ένα τόσο απλό ερώτημα με μια τόσο δύσκολη απάντηση.. Το να γίνεις blogger δεν είναι και τόσο απλό όσο φαίνεται! Ένας blogger δεν είναι απλά κάποιος που κάθεται πίσω από έναν υπολογιστή απλά γράφοντας ότι του έρθει στο κεφάλι. Το blogging δεν πρέπει να 'ναι μια εύκολη απόφαση.


Γιατί ένας blogger είναι ταυτόχρονα φωτογράφος, συγγραφέας, κειμενογράφος, συντάκτης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, “influencer” και όλα αυτά χρειάζονται χρειάζονται χρόνο και προσπάθεια για να τα μάθεις και να τα κάνεις σωστά.

Βέβαια το ταξίδι μέχρι εκεί είναι που θα σε αποζημιώσει και όσα πράγματα μαθαίνεις στη πορεία του blogging. Σίγουρα βελτιώνεις τις δεξιότητες και ικανότητες σου, μαθαίνεις καινούρια πράγματα και ταυτόχρονα με τα πράγματα που ανακαλύπτεις, ανακαλύπτεις και τον εαυτό σου!

Πρέπει να μένεις πιστός στο πρόγραμμά σου και να το τηρείς αν έχεις πάρει αυτή την υπόθεση σοβαρά. Έχεις προθεσμίες να προλάβεις και μέσα σ' όλα αυτά οι απαιτήσεις της καθημερινότητας μπορεί να σε πάνε πίσω. Βέβαια μαθαίνεις να 'χεις πειθαρχία, γιατί αν θες να πετύχεις το στόχο σου και να τηρείς τους κανόνες που έχεις θέσει, όσο και να βαριέσαι κάποια μέρα ή όσα πράγματα και αν έχεις να κάνεις, μαθαίνεις να τα ξεπερνάς και να μένεις αφοσιωμένος στο σκοπό σου. Γιατί κατά βάθος σ' αρέσει αυτό που κάνεις και το κάνεις για σένα και αυτό έχει σημασία!

Αρχικά πρέπει να σ' αρέσει να γράφεις και να σ' αρέσει η θεματολογία πάνω στην οποία έχεις αποφασίσει να γράφεις, ώστε να παραμένει ο ενθουσιασμός σου, να σε παρακινεί και να σε ξεσηκώνει για να δώσεις παραπάνω, να μοιραστείς παραπάνω, να κάνεις παραπάνω πράγματα! Γιατί αν δεν υπάρχει αυτό το κάτι που θα σε κάνει να σηκωθείς απ' το καναπέ σου για να κάνεις τη δουλειά που πρέπει, πολύ σύντομα θα το βαρεθείς, θα χάσεις το ενδιαφέρον σου, ή μπορεί και να απογοητευτείς αν δεν έχεις τα αποτελέσματα που περίμενες.

Εδώ θα σου πω να μη βιαστείς όλα παίρνουν το χρόνο τους και όλα γίνονται την ώρα που πρέπει. Το θέμα είναι να 'σαι εσύ πιστός στη θεματολογία σου, να διατηρείς τη προσωπικότητα σου και το χαρακτήρα σου και να μη μπεις στη διαδικασία να κάνεις ότι κάνουν οι άλλοι! Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να δίνεις το κάτι διαφορετικό που μόνο εσύ έχεις ώστε να το ανακαλύψουν αυτοί που πρέπει. Δεν είναι ανάγκη να αρέσουμε σε όλους! Δε θέλουμε να αρέσουμε σε όλους! Τα σωστά άτομα όταν έρθουν, θα έρθουν για να μείνουν για αυτό που είσαι εσύ! (Αυτό αφορά και τη ζωή γενικότερα :p )

Και για να καταλήξω στο αν πρέπει η όχι να γίνεις blogger θα πω ότι είναι καθαρά προσωπική απόφαση. Οπότε αν έχεις κάτι να μοιραστείς και σου αρέσει αυτό που κάνεις κάντο! Αλλά μη το κάνεις επειδή είναι μόδα! Να 'σαι επίσης διατεθειμένος να διαθέσεις αρκετό απ' το χρόνο σου γιατί πρέπει να ανανεώνεις το blog σου τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα, έχοντας πάντα κάτι καινούριο να προτείνεις ή να πεις που μπορεί να “βοηθήσει” κάποιον εκεί έξω. Γιατί αυτό έχει σημασία, να δίνει αξία όλη η προσπάθεια που κάνεις σε κάποιον άλλον άνθρωπο.


Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμο αυτό το ποστ και να σας βοήθησε. Nα έχετε μια υπέροχη μέρα!Γιατί να ξεκινήσεις ένα blogΔιαβάστε επίσης:

Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας σε Instagram και Twitter για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις!

SPREAD THE LOVE

Δημοσίευση σχολίου

Copyright © LACREME | Privacy Policy Designed by OddThemes