10 Συνήθειες που πρέπει να αφήσεις αν θες να είσαι ευτυχισμένος1 Σταμάτα να ενδιαφέρεσαι για την γνώμη των άλλων
Το να καταναλώνεις ενέργεια άσκοπα ανησυχώντας για την γνώμη των άλλων απλά δεν οδηγεί πουθενά! Δεν ήρθες εδώ για να τους ικανοποιείς όλους και δε πρέπει να σε νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα.

2 Σταμάτα να προσπαθείς να τους ικανοποιήσεις όλους
Απλά δεν γίνεται! Σ' αυτόν τον κόσμο ήρθες με σκοπό να ξεχωρίσεις και να ζήσεις με τους δικούς σου κανόνες! Είσαι αυτός που είσαι, αποδέξου το και ζήσε σύμφωνα με τα δικά σου θέλω!

3 Σταμάτα να συμμετέχεις στο κουτσομπολιό
Όσοι κουτσομπολεύουν μαζί σου θα κουτσομπολεύουν και για σένα και είναι ανόητο να μη το βλέπεις..

4 Σταμάτα να ανησυχείς
Μην επενδύεις τον χρόνο σου και την ενέργεια σου σε κάτι που δε θέλεις να συμβεί. Αυτό πολλές φορές φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα! Εξάλλου ότι είναι να γίνει θα γίνει..

5 Σταμάτα να αισθάνεσαι ανασφάλεια
Υπάρχει μόνο μία εκδοχή του εαυτού σου στον πλανήτη! Οπότε σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους! Εμπιστεύσου τις ικανότητες σου και την δυνατότητα σου να επιτύχεις ότι θέλεις και βάλεις με το μυαλό σου.

6 Σταμάτα να τα παίρνεις όλα προσωπικά
Ο κόσμος δε περιστρέφεται γύρω από σένα. Πολλές φορές οι αντιδράσεις των ανθρώπων δεν έχουν να κάνουν μαζί σου.

7 Σταμάτα να σκέφτεσαι το παρελθόν
Πάει πέρασε κι ότι γίνεται δεν αλλάζει! Μάθε μέσα απ' αυτό και δες πως ό,τι έχεις περάσει, σε έκανε αυτό που είσαι σήμερα.

8 Σταμάτα να αγοράζεις πράγματα για να αισθανθείς καλύτερα
Τα χρήματα δεν αγοράζουν την ευτυχία και σίγουρα περισσότερα αποκτήματα δε θα σε κάνουν ευτυχισμένο! Less is more! Ζήσε απλά και άφησε χώρο στη ζωή σου για να έρχονται σε αυτήν καλύτερα πράγματα.

9 Μην θυμώνεις
Μερικές φορές είναι δύσκολο, αλλά να θυμάσαι πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο.. Μη χαλάς την προσωπική σου ηρεμία για “μικροπράγματα”! Κανείς δε μπορεί να σου στερήσει την προσωπική ηρεμία, καθώς σημασία δεν έχουν οι καταστάσεις που μας φέρνει η ζωή, αλλά το πως τις αντιμετωπίζουμε!

10 Σταμάτα να θες να έχεις τον έλεγχο
Μάθε να καλωσορίζεις τις αλλαγές και να τις αποδέχεσαι. Ζούμε σ' έναν κόσμο που συνεχώς μεταβάλλεται! Μαζί μ αυτόν αλλάζουμε κι εμείς κι αυτή είναι η ουσία της ζωής, να μεγαλώνουμε και να ωριμάζουμε σαν άνθρωποι με αποτέλεσμα να γινόμαστε καλύτεροι!


Και να θυμάσαι το μόνο πράγμα που σε κάνει δυστυχισμένο είναι οι ίδιες σου οι σκέψεις. Άλλαξε τες!


Αν σας άρεσε το σημερινό post κάντε share και ακολουθήστε τη σελίδα La creme στα social media για να μη χάνετε όλες τις νέες ενημερώσεις! Και όπως πάντα μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας κατασκευή ή άρθρο γράφοντας ένα guest post! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.


Follow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.